• Večerni dogodek konference SIOUG in JavaSi'17
  • 2_Konferenca SIOUG & JavaSi
 
Konferenci SIOUG in JavaSi ponovno skupaj v Portorožu

Osrednji letni konferenci Strokovno srečanje SIOUG 2017 in Konferenca JavaSi'17 si, glede na dober odziv udeležencev v lanskem letu, ponovno delita lokacijo v Portorožu in termin v oktobru. S tem ohranjamo enotno kotizacijo za obe konferenci, kar udeležencem omogoča obisk kateregakoli predavanja, prezentacije, demo predstavitve ali delavnic v času trajanja obeh konferenc.

Pri predstavitvah zanimivih in aktualnih vsebin iz Oracle in Java sveta sodeluje preko 60 predavateljev iz Slovenije in tujine.

Ste zainteresirani za več informacij? Oglejte si program SIOUG 2017 in JavaSi'17.

Vabljeni, da se nam pridružite od 16. do 18. oktobra 2017 v Portorožu. Čakajo nas dobra predavanja in veliko priložnosti za druženje in neposredno izmenjavo izkušenj.

V kolikor niste prepričani, da ste na seznamu prejemnikov SIOUG e-novic, preko katerih vas bomo obveščali o konferencah preko e-pošte, izpolnite Prijavo na SIOUG e-novice.

Janez Zaletel, predsednik SIOUG v imenu organizacijskega odbora obeh konferenc

 
sioug 2017 logo
16. - 18. oktober 2017
Strokovna srečanja SIOUG so poznana po strokovnih predavanjih s področja administracije baz, uporabe razvojnih orodij in okolij ter prikazu samih IT rešitev.
 
Letos se bomo še bolj poglabljali v različne tehnike za razvoj IT rešitev - Development, upravljanje baz podatkov - DBA, izgradnjo sistemov za poslovno analitiko - Business Analytics. Trend razvoja in uporabe IT sistemov in rešitev je že nekaj let oblak, zato smo del aktualnih vsebin zaokrožili v tematski sklop - Cloud. Predstavili bomo tudi dobre prase uporabe IT rešitev - Best practices.
 
Zanimivo? Oglejte si vsebine posameznih tematskih sklopov in ne spreglejte tudi treh delavnic - Workshops, kjer so vam voljo še bolj poglobljena znanja.
 
java4
16.-17. oktober 2017
Na konferenci JavaSi se vsako leto trudimo pokazati najnovejše trende in novosti Java ekosistema. Uspešnega koncepta preteklih let tudi letos ne bomo spreminjali.
 
Predavanja bodo pokrila vse od Jave EE, mikroservisov, do platforme za kriptovalute in še mnogo več. Ne spreglejte tudi torkovih delavnic - Workshops, kjer so vam na voljo še bolj poglobljena znanja. 
 
Schedule

Napovedujemo


Datum Dogodek Lokacija
16.-18. oktober SIOUG 2017 in JavaSi'17 Portorož
november Java Meetup Ljubljana
november Cloud Meetup Ljubljana

 

Pretekli dogodki v 2017


Datum Dogodek Lokacija
8.-9. september 6. Apex meetup Rogla
22. junij Oracle Big Data SQL Delavnica Ljubljana
23. maj OTN Tour 2017 Ljubljana
23. marec Docker in Kubernetes training Kranj
15. februar        Hiter pregled jezika Python                      Kranj
19. januar 5. APEX Meetup Maribor