Petek, 20. april 2018, Graz

 Capture

O konferenci

Konferenca APEX Alpe Adria je so-projekt APEX navdušencev iz treh držav: Slovenije (Aljaž Mali, Abakus Plus, d.o.o, podpredsednik IO SIOUG), Hrvaške (Dario Bilić, Bilog, d.o.o.) in Avstrije (Peter Raganitsch, FOEX Gmbh). Regijsko Oracle APEX konferenco podpiramo tudi v društvih SIOUG, HrOUG in AOUG, saj je tovrstno povezovanje in izmenjava izkušenj dobrodošlo za naše člane, uporabnike APEX-a.

Predavatelji in agenda

Vsi predavatelji so vrhunski strokovnjaki na svojem področju in predavajo tudi na mnogo ostalih konferencah. Glavna predavatelja sta Joel R. Kallman (lahko si tudi preberete njegov blog o tej konferenci) ter Patrick Wolf. Vse ostale predavatelje in agendo si lahko ogledate tukaj.

Glavni del dogodka se bo odvijal v petek, 20. aprila 2018, če pa boste v Grazu že kakšen dan prej, pa se lahko v četrtek, 19. aprila 2018 srečate z Oracle ACE predavatelji.

Prijava in kotizacija

Karte za dogodek lahko kupite na tej povezavi. Kotizacija za dogodek je 30€, v kolikor kupite karto do 18.2.2018, ter še vedno ugodnih 49€, če se za nakup odločite kasneje.

Vse dodatne informacije si lahko pogledate na naslovu https://www.aaapeks.info ali pa pošljete e-pošto na naslov aljaz.mali@abakus.si oz. pokličete na številko 070 870 979 (Aljaž Mali).

 

sioug

 

 

 Capture 1