Torek, 6. februar 2018, od 15:00 do 17:00
SODO d.o.o., Minařikova ulica 5, Maribor


Konec leta je Oracle na objavil Early Adopt APEX-a verzije 5.2 (https://apexea.oracle.com/). Nova verzija zopet prinaša veliko novosti, od katerih sta najbolj izpostavljeni REST Enabled SQL in izboljšana intergracija s spletnimi storitvami. V zadnjih tednih pa na plan prihaja tud kup drugih izjemno zanimivih lastnosti, ki do sedaj niso bile toliko znane.

Kot je bilo že objavljeno, je v petek 8.9 in soboto 9.9 na Rogli potekal 6. SIOUG APEX Meetup. Dogodek smo skupaj organizirali društvo SIOUG in podjete Unior Zreče. Ker je za meetup dogodke zaželeno, da se ne pride samo poslušati predavanj, ampak da se tudi druži, je bil tokratni meetup, ki je bil 2 dnevni, več kot odlična priložnost za obilo druženja. Kar je naredilo tokratni dogodek nekaj zares posebnega, je bilo zagotovo to, da smo lahko prišli na dogodek skupaj z našimi družinskimi člani - za katere je bilo dobro poskrbljeno.

Friday, 8th of September and Saturday, 9th of September,
Rogla resort, Slovenia


REGISTRATION


As can be reviewed from the date and the location of the event, this meetup is something special.

We are happy to inform you that Unior d. d. from Zreče suggested at the last such meetup to host our next event. We are both focused on organizing the event on an exciting location - The Rogla Resort. As for every meetup, it is very much appreciated to get high attendance as well as exchange opinions among attendees and just "hang out". Considering the location and the socializing aspect of this meeting, we have decided to make the 6th meetup a two-day event. This way there will be enough time for everyone to enjoy the excellent presentations as well as all the entertainment program - for APEX enthusiasts and their family members. So, if you wish to bring along your loved ones, we will be happy to meet them so we can spend a great weekend in Rogla Resort together.

Petek, 8. september in sobota, 9. september,
Rogla


PRIJAVA

Kot je razvidno že iz datuma in lokacije dogodka, bo tokratni meetup nekaj posebnega!

Na prejšnjem meetupu je podjetje Unior d.d. iz Zreč predlagalo, da bi gostilo naslednji dogodek in da dogodek naredimo na res zanimivi lokaciji, na Rogli. Za meetup dogodke je zaželeno, da se poleg same udeležbe predavanj izmenjuje mnenja, se po dogodku ostane in druži. Glede na tokratno lokacijo in željo, da je druženje pomemben del meetupov, smo se odločili, da 6. meetup naredimo kot dvodnevni dogodek, kjer bo poskrbljeno tako za dobra predavanja kot tudi za zabavni program - tako za APEX navdušence kot tudi za njihove družinske člane. Tako je, če želite (in tega si želimo tudi mi), da na tokratni meetup pridite skupaj z družinami in tako preživite prijeten vikend na Rogli.

Četrtek, 19. januar 2017, SODO d.o.o., Minařikova ulica 5, Maribor

Konec leta 2016 nas je Oracle lepo presenetil z izdajo nove verzije Oracle Application Expressa-a (verzija 5.1). Kot je znano sta v verziji 5.1 nabolj izpostavljeni novosti prenovljeni grafi JET Charts in Interactive Grid. Ravno Interactive Grid je novost, ki bo nam razvijalcem v veliko pomoč, hkrati pa je ta novost tisto kar so v APEX-u najbolj pogrešali Forms razvijalci in mogoče celo povod za razmišljanje o tem da bi naredili migracijo obstoječih Forms aplikacij v APEX.

Tema Meetupa

Tema letošnjega prvega SIOUG APEX Meetup-a bo tako migracija obstoječih Forms aplikacij v APEX. V goste smo povabili podjetje FOEX GmbH (podjetje ima sedež na Dunaju), ki ima veliko izkušenj na to temo in bo te izkušnje delilo z znami.

Page 1 of 2
 
email services

Prijavi se


Bi bil rad obveščen o meetupih in dogodkih, ki jih prirejamo? Prijavi se na naše e-novice in ne zamudi nobenega dogodka več!

Prijavi se!