Petek, 8. september in sobota, 9. september,
Rogla


PRIJAVA

Kot je razvidno že iz datuma in lokacije dogodka, bo tokratni meetup nekaj posebnega!

Na prejšnjem meetupu je podjetje Unior d.d. iz Zreč predlagalo, da bi gostilo naslednji dogodek in da dogodek naredimo na res zanimivi lokaciji, na Rogli. Za meetup dogodke je zaželeno, da se poleg same udeležbe predavanj izmenjuje mnenja, se po dogodku ostane in druži. Glede na tokratno lokacijo in željo, da je druženje pomemben del meetupov, smo se odločili, da 6. meetup naredimo kot dvodnevni dogodek, kjer bo poskrbljeno tako za dobra predavanja kot tudi za zabavni program - tako za APEX navdušence kot tudi za njihove družinske člane. Tako je, če želite (in tega si želimo tudi mi), da na tokratni meetup pridite skupaj z družinami in tako preživite prijeten vikend na Rogli.

 

Vsebina

Dogodek se bo začel v petek popoldan s tremi predavanji - uro pričetka še sporočimo.

Najprej si bomo ogledali primere uporabe APEX-a v podjetju Unior d.d ter kako APEX uporabljajo za razširitev Oracle EBS-a. V nadaljevanju se nam bo preko on-line prezentacije pridružil Shakeeb Rahman (za vse tiste, ki ga še ne poznate, Shakeeb je del APEX razvojne ekipe in je avtor Univerzalne teme). Po on-line prezentaciji nam bo Peter Raganitsch povedal kako poiščemo "hrošče" v APEX aplikacijah, Marko Gorički pa nam bo predstavil APEX Nitro.

Po predavanjih sledi družabni del dogodka. Da pa malo drugačen tudi ta, smo v sodelovanju z Unior d.d. pripravili kviz na temo APEX-a, Uniorja in same lokacije tokratnega meetupa – za najboljše tekmovalce so obljubljene nagrade!

Uporaba APEX-a v podjetju Unior Zreče, Dragan Marinović, Unior d.d.
The center of the Universal Theme, Shakeeb Rahman, Oracle
It wasn't me - finding bugs in APEX Applications, Peter Raganitsch, FOEX GmbH
APEX Nitro, Marko Gorički, Bilog
Kviz in druženje

 

Družabni del

V popoldanskem času, medtem, ko bodo za Apex navdušence potekala predavanja, bo poskrbljeno za družinske člane. Odvisno od števila udeležencev bodo na voljo naslednje aktivnosti:

  • Tečaj nordijske hoje (v kolikor bo dovolj prijavljenih)
  • Kopanje v bazenu (3 urna karta za odrasle 7,50 €, za otroke pa 4,50 €)
  • Kopanje v kompletu s savnami 18,00 €
  • Masaža (po predhodnem dogovoru, 20 min - 28,00 €). Za masaže je zaradi organizacije maserjev potrebna rezervacija na e-naslov: [email protected], najkasneje do petka, 8.9.2017 do 9.00 ure zjutraj.

Po petku bo sledila še sobota, ki bo prav tako posebna. V soboto dopoldan bodo za vse udeležence in družinske člane pripravljene aktivnosti, ki bodo trajale predvidoma 3-4 ure:

  • Team Building igre
  • Vožnja po adrenalinskem sankališču Zlodejevo
  • Obisk škratove poti

Seveda pa so vam tudi v soboto na voljo kopanje v bazenu, komplet s savnami in masaže, vse po predhodnem naročilu oziroma rezervaciji na recepciji hotela.

Nastanitev in nočitev

Tokratni meetup dogodek je zasnovan kot dvodnevni dogodek. Lahko pa se dogodka udeležite tudi samo v petek popoldan. Za vse tiste, ki bi bili na dogodku 2 ali morebiti 3 dni, pa je Unior omogočil tudi ugodne cene nočitev in sicer:

  • Možnost najema 5-ih bungalovov (posebna cena samo za 5 bungalovov) po ceni 40,00 € na bungalov. V bungalovu je prostora za 4 do 6 oseb. Pri tej rezervaciji bomo dali prednost tistim, ki naredijo rezervacijo vsaj za 4 osebe.
  • Najem bungalova za 6 oseb 68€ na dan + 30€ za končno čiščenje 
  • Najem bungalova za 4 osebe 56€ na dan + 20€ za končno čiščenje

V kolikor bi želeli prenočiti v hotelu sporočite svoje želje na [email protected], na tem e-mail naslovu tudi izvedete rezervacijo bungalova. Rezervacija naj vsebuje (število nočitev, število družinskih članov oz. prijavljenih oseb in vaše podatke).

Za vse dodatne informacije se obrnite na [email protected] ali na [email protected]

 

Udeležba na samem Apex Meetupu je brezplačna. Ostale stroške (nočitve, prehrano) pa poravnate direktno v Hotelu Planja.

Morebitne odjave nam sporočite najkasneje do vključno petka, 28.8.2017. V primeru, da prijave ne boste preklicali, dogodka pa se vseeno ne boste udeležili, v plačilo zapadejo administrativni stroški organizacije 35,00€.

 

Veselimo se srečanja in druženja z vami na Rogli.

PRIJAVA

 

Dodatne informacije vezano na 6. APEX Meetup: Aljaz Mali ([email protected]) ali Janez Zaletel ([email protected]).

 
email services

Prijavi se


Bi bil rad obveščen o meetupih in dogodkih, ki jih prirejamo? Prijavi se na naše e-novice in ne zamudi nobenega dogodka več!

Prijavi se!