Dogodki v letu 2023

Letošnja konferenca MakeIT SIOUG 2023 bo potekala v živo 1. in 2. JUNIJA 2023 v Portorožu. Konferenca je namenjena Oracle vsebinam, želimo si predstaviti vsebine iz sledečih tematskih področij: APEX, Business, DBA (Oracle, PostreSQL, MySQL), DevOps, Data Analytics, Database development, Oracle Cloud, Developer Technologies, Plan, Adopt, Innovate, Industries, Solutions, Success stories, ...

Vljudno vas vabimo, da prijavite svoje predavanje in nam tako pomagate pripraviti zanimivo, aktualno in uporabno konferenco tako za razvijalce kot za končne uporabnike poslovnih informacijskih rešitev ter IT odločevalcev v podjetjih. Rok za oddajo prispevkov je 31. januar 2023!

Format letošnje konference bo malo drugačen kot običajno, saj bomo pod dogodkom MakeIT imeli istočasno 2 konferenci, ki bosta hkrati potekala na isti lokaciji!

O tematskih področjih in prijavi si lahko preberite več na spletni strani konference MakeIT SIOUG 2023!

KDAJ: 1. in 2. junij 2023

Letošnja konferenca JCON OpenBlend Slovenia 2023 bo potekala v živo 1. in 2. JUNIJA 2023 v Portorožu. Letos smo se odločili združiti sile z nemškimi kolegi, ki organizirajo konference JCON. To pomeni, da si bomo malo izposodili njihovo ikonografijo in celostno podobo in jo malo premešali z našo tradicionalno 'grassroots' estetiko in organizacijo. Glavna stvar, ki jo bomo s tem pridobili je promocija preko JCON kanalov, ki nam bo pripeljala dodatne zanimive tuje predavatelje - nekaj česar boste vsi obiskovalci Konference zelo veseli.

Načrt je ta, da iz dosedanje konference MakeIT izdvojimo dele, ki pokrivajo javanske tehnologije in jih organiziramo pod imenom JCON OpenBlend Slovenia 2023 z ločenim programskim odborom in nemško točnostjo in pravili, medtem ko MakeIT SIOUG 2023 še vedno ostane in obdrži teme posebej posvečene nejavanskim Oraclovim tehnologijam in produktom.

O tematskih področjih in prijavi, si lahko več preberite na spletni strani konference JCON OpenBlend Slovenia 2023!

KDAJ: 1. in 2. junij 2023