Oracle Analytics: Tips & Tricks

Kaj je novega v Oracle Analytics 5.9?

Ste zamudili webinar? Nič hudega, posnetek si lahko ogledate na Youtube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=GfHecs-wN8k

Vabimo vas, da se udeležite spletne delavnice iz serije Oracle Analytics: Tips & Tricks, ki ga organiziramo skupaj s podjetjem Qubix.

Spletna delavnica bo v četrtek, 25. februarja, s pričetkom ob 11. uri.

Zadnja verzija Oracle Analytics, verzija 5.9, prinaša serijo izboljšav na več področjih, od katerih si bomo v živo na primerih ogledali nekatere najbolj zanimive, in sicer:

  • Kako pripraviti podatke za analizo izdelkov, ki se najbolj pogosto prodajajo skupaj?

  • Kako registrirati in uporabiti modele strojnega učenja iz Oracle baze podatkov v Oracle Analytics.

  • Kako razčleniti besedilo in kako razčlenjeno besedilo uporabiti v kombinaciji z drugimi poslovnimi podatkov za pripravo učinkovitih in interaktivnih vizualizacij.

  • Kako uporabiti obstoječe splete kartografske storitve (WMS in XYZ) v analizah, ki uporabljajo geo-podatke.

  • Katere so sicer ključne spremembe in izboljšave pri vizualizaciji podatkov.

Delavnico bosta vodila Žiga Vaupot, Oracle ACE, in Mojca Gros, svetovalca za poslovno analitiko in avtorja Oracle Center of Excellence izobraževanja Oracle Analytics Bootcamp.

Delavnica bo trajala do 90 minut. Potekala bo z uporabo platforme Zoom in je brezplačna, vendar je potrebna predhodna prijava. Prijavite se preko spletnega obrazca, po potrditvi prijave boste na spletni naslov prejeli sporočilo z dodatnimi navodili za prijavo.

Za dodatne informacije kontaktirajte go. Matejo Kozamurnik, mateja.kozamurnik@qubix.com.